Halloween Costume Contest

Kroppen yrer av arbeidsstress, og hendene skjelver etter den fjerde kaffikoppen på rad. Fredagsroen er for bollespisere og tacofanatikere, og angår ikke forspente bølgeseilere som prøver å kile inn en vasketur i naturens egen grønnsåpedusj før sola tipper horisonten. Halloween banker på døren og årets kostyme er valgt. Pingvin tar seg godt ut på både disney film og surfeblogg.

Om bare 1 dag skrur kommunistene tilbake klokken og tvinger en hel nasjon ned i knestående stilling i påvente av det siste støtet som skal gjøre slutt på all energirest som finnes i en høstkropp ved å drukne dem i “nullføre”, halvfast nedbør og en betydelig vitamin D mangel.

Derfor går det på flaksen løs at man får stjerne til å alliere seg om å forsørge 4 meter bølger med tidvis stivfrossen kuling (liten storm) i kastene en tid på døgnet den siste dagen i arbeidsuka som muliggjør det å ikke plaske etter morild for å finne veien hjem til rullesteinene og fugletitterne i loshavna.

Denne dagen var definitivt en sesongtopp for undertegnede. Vanvittig moro å seile sammen med eliten av bølgeseilere som viser hvordan man kan danse hårfint i lomma på en masthøy dame uten å skrape understellet på de to veibombene av noen rullesteiner midt i linja. Spennende! Selv holdt jeg meg til suttekluten og gikk på utsiden av veibomen hver gang. Uansett er det en sykelig spennende opplevelse å seile med bølger opp til 8 meter på utsiden. Levende fjell er den beste sammenlikningen.

Loopen begynner nå å kreve sine ofre. Sesongen er virkelig på hell og både neglsprett, middagsbesøk og røderudolf må til pers for å knuse i land sesongens mål!

Takk til Linda Photo Video for å ønske forkjølelsen velkommen ved å sitte i regnet og vinden med oss for å dokumentere kvelden.

Sees på vannet!

 


My body aces from a working a whole week, and my hands are shaking after the forth coupe of coffee. A peaceful Friday is for bun eating, sofa sitting and taco loving people, it don’t apply for wave sailors that try to wedge in a washing trip in natures own washing machine before the sun dips behind the horizon. Halloween is around the corner and this years costume is ready. Penguin suits a Disney movie as well as a surfers blogg.

In only one days time the communists are turning back the clock and consequently forcing a whole nation in a kneeling position waiting for the last punch that will end all energy reserves that’s left in an autumn tired body by drowning it in slushy weather and significant lack of vitamin D.

It’s only by chance and distant luck that the skies and ocean are aligned like this, putting up a show with 4 meter waves and occasionally stormy gusts in a time of the day in the end of the week that allows a weary sailor to find his way home to the pebble rocks without using a head light.

This day was definitely a season best for me. Crazy fun to sail together with the best wave sailors in Norway that puts up a dancing show with the mast high ladies without scraping the undercarriage against those road bombs in the line up. Me and myself kept the wave riding on the safer side and avoided the bombs with a certain margin. Anyhow it’s just like a fairy tale sailing between moving mountains that sometime measures 8 meters high.

The front loop is about to claim it victims. Season of 2016 is fating out an both chilblains  and dinner nights are gone for the rest of the year chasing this season goal!

Thanks to Linda Photo Video for welcoming a cold by sitting in the rain and wind together with us to document the evening.

Cheers!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s